Empowerment /

All Seasons Limited – Ghana

5164149327_b220420a3a_z

All Seasons Limited – Ghana

Omschrijving

All Seasons Limited is een zoutwinning bedrijf, gevestigd aan de zuidkust van Ghana. Het bedrijf is opgericht door Aisha, een Ghanese vrouw die een bedrijfseconomische opleiding heeft gevolgd in Londen, met als hoofdthema microfinanciering. Zij schreef een businessplan als afstudeerscriptie, over de mogelijkheden van micro financiering in Ghana, door het opzetten van een bedrijf waar zoveel mogelijk mensen baat bij zouden hebben. Na afronding hiervan is zij teruggekeerd naar Ghana en heeft dit plan in werking gezet. Dit is uiteindelijk All Seasons Limited geworden. Aangezien het bedrijf lokale mensen van werk voorziet, blijft het geld in de Ghanese economie en biedt dit perspectief voor een duurzame manier om mensen van werk te voorzien en tevens de Ghanese economie te stimuleren.

Stichting Opstap & All Seasons Ltd.

René kwam via kennissen in contact met Hans Siebering, die al jaren in Ghana kwam, en daar een aantal mensen financieel begeleidt met hun studies. Zo ook Aisha.  Opstap verstrekt micro kredieten om het bedrijfje in leven te houden, alsmede nieuwe kansen te helpen ontwikkelen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de leningen worden terugbetaald en dat dit geld wordt gebruikt voor nieuwe processen binnen het bedrijf.

Wat wij doen:

  • Het bedrijf draaiende houden en ontwikkeling binnen het bedrijf vergroten
  • Advies verstrekken

Doel

  • Duurzaam bedrijf ontwikkelen dat banen en winst creëert t.b.v. de lokale economie

Hulpverleners

rene-hartman

" Help ons stappen te zetten in dit project "

Wat u kunt doen

Mocht u een donatie willen doen t.b.v. van dit project zal dit ten goede komen aan de ontwikkeling van dit bedrijf. Met uw donatie kan All Seasons zich ontwikkelen door bijvoorbeeld het aanschaffen van kantoorproducten, nieuwe marktonderzoeken opzetten en nieuwe producten aanschaffen die het bedrijf helpen verder aan de weg te timmeren naar een duurzame toekomst.

Doneerformulier